Noutati Botanoo

PLATFORMA OUR CLIMATE – BURSA CREDITELOR DE CARBON

In anul 2011, la un an de la startul afacerii Botanoo, la Budapesta a fost lansată platforma electronica a Bursei Mondiale Our Climate www.ourclimate.com , la care va avea acces şi va putea tranzacţiona orice persoană fizică sau mici întreprinderi. Mai există şi un alt site  www.ourclimate.org , care este folosit în mod special pentru publicitate pe care îl puteţi vizita.
Afacerea cu credite de carbon de la Botanoo în 4 paşi
Pasul 1 Informarea
Citeşte cu atenţie informaţiile de pe acest site. Vezi ce sunt cupoanele de carbon, creditele de carbon, cine verifică autenticitatea lor, planul de marketing, urmăreşte filmele de prezentare. Intra in conferintele online, mergi la un seminar life. Abonează-te la newsletterul săptămânal.
Pasul 2 Contactează-mă
Chiar dacă poţi să te înscri şi singur ca free member prin linkul de sponsor, este important să putem comunica (prin telefon, email, messenger, skype). Va trebui să îţi activăm cele două poziţii rezervate, va trebui să îţi explic funcţiile meniului de pe Botanoo, îţi voi arăta şi unele detalii de pe Xtanoo. În felul acesta te vei familiariza cu ce înseamnă lucrul pe Botanoo.com. Ca free member ai la dispoziţie 120 de zile să decizi ce pachet vei cumpăra. Dacă în cele 120 de zile nu cumperi nici un pachet, poziţiile rezervate de tine sunt eliminate automat din platformă.
Pasul 3 Investeşte
Acum este momentul să cumperi primul tău pachet de cupoane de carbon (unităţi de carbon). Pas cu pas te voi îndruma în procesul achiziţionării pachetului, iar la finalul procesului vei primi şi factura. Vei deveni deţinătorul unui număr de cupoane a căror valoare va creşte din primele zile, permanent. Îţi voi spune şi cum poţi să reduci costurile cu comisionele percepute de banci la transferurile bancare. Acesta este ultimul pas în cazul în care te mulţumeşti doar cu câştigul de pe urma investiţiei în cupoane de carbon. Dacă vrei să câştigi şi din comisioane vom trece la pasul următor.
Pasul 4 Promovarea afacerii
Presupune sa faci cunoscuta afacerea persoanelor pe care le cunosti. Iti voi arata pasii si procedura pentru aceasta.
Ca să primeşti comisioane din afacere este important să ai activate cele două poziţii: picorul drept şi piciorul stâng. Aici sunt câteva variante care te-ar avantaja, asta în funcţie de cât de mult doreşti să te implici. Atât pachetul de 400 euro, cât şi cel de 1200 au avantaje şi dezavantaje, le vom analiza împreună. Dacă nu ai mai lucrat în afaceri MLM binar iţi voi explica felul în care îţi poţi dezvolta echipa în mod avantajos pentru tine.
INTRA IN ACTIUNE IMPLICA-TE ACUM!