Noutati Botanoo

Demersuri in domeniul PROTECTIEI MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

Pe fundalul unei probleme uriaşe cu care se confruntă întreaga populaţie a planetei şi anume poluarea fără precedent a mediului înconjurător, s-a conturat urgenta necesitate de a se lua măsuri ferme pentru a fi reduse activităţile distructive ale societăţii omeneşti. Poluarea mediului înconjurător este una dintre problemele globale cu care ne confruntăm. Încă de prin anii 1997 diferite state ale lumii şi-au trimis reprezentanţi la diverse congrese şi reuniuni internaţionale cum ar fi Tratatul de la Kyoto, unde s-au adoptat hotărâri care să reglementeze aceasta problemă.
Astfel de iniţiative şi implicarea la nivel de state sunt binevenite. Însă, rezultatele se văd cu greu din cauza influenţelor politice, a birocraţiei, a regulilor stricte, a problemelor economice, insuficienta informare a populaţiei.
La toate aceste piedici recunoscute şi aprobate de majoritatea celor cu care discut, eu aş mai adăuga una. O problemă atât de mare şi de gravă nu poate fi remediată doar la nivel politic sau prin ONG-uri. Trebuie conştientizată populaţia. Fiecare om trebuie învăţat, educat, cum să îşi reducă impactul distructiv pe care îl are asupra mediului înconjurător. Da, de acord - vei zice. Dar, dacă suntem sinceri cu noi înşine , vom recunoaşte că de bunăvoie şi doar prin sensibilizarea conştiinţei, prea puţini vor fi cei care vor lua măsuri personale în acest sens.
Atunci, ce îl poate stimula pe om, ce îl poate motiva să treacă la acţiune? Nu este un secret. Este bine ştiut faptul că printre factorii cei mai motivanţi sunt: iubirea, foamea, frica, dorinţa sexuală şi banii. Da, banii.
Înţelegem acum de ce, pe lângă piaţa obligatorie a creditelor de carbon, reglementată de Tratatul de la Kyoto, a apărut şi piaţa voluntară a creditelor de carbon prin care persoane fizice şi firme mici pot câştiga bani dacă se implică în comerţul cu credite de carbon. Firma CC Denmarc prin platforma online www.botanoo.com este unul dintre intermediarii implicaţi în comerţul cu credite de carbon pe piaţa voluntară.
Scopul meu este să îţi arăt cum putem să obţinem un venit pasiv din comerţul cu credite de carbon pe piaţa voluntară prin intermediul platformei www.botanoo.com. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să te informezi. Îţi recomand să citeşti paginile acestui site în care vei găsi informaţii despre:
ce sunt creditele de carbon; cine verifică autenticitatea creditelor de carbon, proiectele în care se investeşte;
cum putem adera la afacerea Botanoo; planul de marketing, prezentări video etc.
Nu uita să te abonezi la site! Vei primi săptămânal informaţii actualizate. Te invit, aşadar, să fim parteneri într-o afacere care are un scop nobil: o planetă mai curată în care să respirăm una aer mai curat şi să ne bucurăm de frumuseţea şi bogăţia naturii mult timp de acum înainte.
Nu este doar un vis frumos. Situaţia se poate îmbunătăţii atunci când tot mai mulţi vom contribui la protecţia mediului înconjurător. Şi dacă din toată această explicaţie ai înţeles că poţi câştiga şi nişte bani, atunci nu îmi rămâne decât să îţi propun să vi în echipa mea, iar eu te voi ajuta, voi raspunde permanent la apelurile tale.