Noutati Botanoo

PLANUL DE MARKETING


Beneficile acestei afaceri, acestor planuri de investiti sunt doua:
- Investind in Credite Carbon astazi (adica le achizitionam la pretul pietei) si le vindem peste 3 luni cu profit. Desigur, putem pastra creditele cat dorim.
- Cariera, obtinand 4 comisioane prin promovarea afacerii. Cu cat mai repede povestim si altor persoane despre aceasta afacere cu atat mai repede putem impreuna castiga bani.
EXISTA 4 POSIBILITATI DE INREGISTRARE:
1. Pachetul de tranzacţionare carbon de 1200 €. Pot fi cumpărate mai multe astfel de pachete.
În acest pachet vei primi Copoane Carbon în valoare de 1040€. Cuponul Carbon este un ban intern, cu care poţi cumpăra din magazinul Botanoo, inclusiv Credite Carbon, dar 100 € din aceasta suma reprezinta contravaloarea cardului bancar care ni se elibereaza, cu care putem trimite banii prin intermediul birourilor Web, bani pe care ii putem scoate la orice ATM din lume in moneda statului respectiv.
Biroul web gratuit ne ajuta în organizarea cheltuielilor, în managementul lor, deoarece aici tu alegi, tu deţii controlul tuturor proceselor.
Acest tip de pachet îţi dă dreptul la oricare tip de bonus oferit de sistem, inclusiv bonusul Webshop, bonus pe care îl vei primi după cumpărăturile membrilor tăi. Asadar:
-Putem fi membrii 2 ani
-Putem folosi biroul virtual al companiei
-Primim cardul Master Card Prepaid
-1040 Cupoane de Carbon
-10% bonus pentru partenerii directi
-10% bonus binar
-31% bonus de performanta 6 nivele
-Bonus suplimentar din magazinul virtual ( bonus dupa cumparaturile membrilor nostrii ).
Limită săptămânală de plată este 2000€ Daca avem posibilitate putem cumpara de la inceput mai multe pachete ( mai multe centre ).
Stima, Sanatate si Succes.
2. Pachetul Ambasador de 400 €. Acesta include Cupoane Carbon în valoare de 200 €, şi oferă oportunitatea realizării unui bonus binar săptămânal de 800 €. Asadar:
-Putem fi membrii 2 ani .
-Putem folosi biroul virtual al companiei
-Primim cardul Master Card Prepaid
-200 Cupoane de Carbon
-10% bonus pentru partenerii directi
-10% bonus binar
-31% bonus de performanta 6 nivele
-Limită săptămânală de plată este 800 euro
Daca avem posibilitate putem cumpara de la inceput mai multe pachete (mai multe centre)
3. Pachetul Afiliat 250€. Include CC în valoare de 100€. Acesta este un pachet real de muncă şi plăteşte bonusuri directe fără nici o limită. Poţi începe şi cu acest pachet, deoarece, în viitor, prin plata diferenţei, pachetele pot fi schimbate. Asadar:
-Putem fi membru 1 an .
-Putem folosi biroul virtual al companiei .
-Primim cardul Master card Prepaid
-100 Cupoane de Carbon
-10% bonus doar pentru partenerii directi .
4. Inscrierea gratuita, de proba, timp de 4 luni, dupa care, daca nu achizitionati un pachet de investitor, programul soft va scoate afara. Asadar:
-Putem folosi biroul virtual al companiei.
-Putem sa incepem afacerea prin inscriere de parteneri .
-Nu beneficiem de comisioane . Avem termen de gandire 120 de zile .

BENEFICIILE ACTIVITATII DE RECOMANDARE
Planul de marketing este de tip binar hibrid, ceea ce inseamna ca fiecare centru de afaceri are structura a doua ramuri, care se dezvolta atat cu contributia dumneavoastra, a celor inscrisi de catre dvs-tra etc, cat si a sponsorilor din reteaua superioara.
Conform planului de compensare al companiei Botanoo Com, pentru munca depusa de noi vom primi răsplata celui mai bun plan de compensare care există în prezent.
Activitatea de promovare a afacerii presupune recomandarea acestei afaceri persoanelor pe care le cunoasteti. Cu cat numarul persoanelor inscrise de dvs-tra si de catre cei inscrisi de catre dvs-tra este mai mare, cu atat si castigurile cumulate din cele 4 comisioane ce se acorda este mai mare.
Saptamanal se face plata comisioanelor. Dupa realizarea de venituri, se poate face trecerea de la un pachet mai mic la unul mai valoros.
Bonusul de recomandare
            După invitaţii direcţi (sponsorizaţi) se plătesc 10%. Nu există nici o limită la numărul invitaţilor direcţi.
            Pe baza sistemului binar vei avea două grupuri
            După invitaţii invitaţilor compania îţi plăteşte suplimentar. Fiecare membru poate construi două grupuri cu mai mulţi membri. Unul dintre grupuri îl construieşti împreună cu sponsorii tăi, astfel încât să se dezvolte şi independent, iar cealaltă echipa o vei construi împreună cu invitaţii proprii, ca şi sponsor. Compania va plăti 10% din cifra de afaceri grupului mai mic ca bonus binar săptămânal. Numărul membrilor din grupuri poate fi oricât, însă beneficiul săptămânal este limitat.  Această sumă variază între 800 şi 40.000 €, în funcţie de performanţele tale anterioare. Dacă te alături  ca Carbon  Trader, vei începe automat cu o limită săptămânală de plată de 2000€.
Bonus  de generatie (echipă)
Dacă tu, ca sponsor, ca lider de echipa ajuţi colegii de echipă pentru a câştiga bani, compania plăteşte acest lucru pentru tine. Compania plăteşte un bonus de 31% sponsorilor după venitul total obţinut de către echipă.Trebuie să ştii că nu din venituri sunt deduse aceste sume, ci din alte surse.
Regulile sunt următoarele: după propriile invitaţi bonusul este de 10% din venitul lor, iar din venitul invitaţilor lor ai dreptul la 8%, dacă ai cel puţin 3 membrii direcţi, iar dacă lucraţi cu mai mulţi direcţi, chiar şi după a treia linie primeşti bonus, rata fiind de 6%. Tabelul din prezentarile video ne arată că ne putem aştepta la o restituire până în a şasea adâncime. Cu cât ajuţi mai mulţi oameni să câştige, cu atât mai mare va fi şi venitul tău.
            Program de fidelizare
Punctele tale vor fi calculate săptămânal. Dacă oricând in viitor vei ajunge la anumite niveluri, pentru care nu este limitată în timp – vei primi cadouri. Aceste daruri le vei primi ca recunoştinţă pentru munca şi perseverenţa ta, le poţi interpreta ca un fel de recompensă - articole exclusive, călătorii, numerar. Acest ultimul comision, care intr-un an, doi poate fii atins de oricine.
Avantajul absolut este faptul că succesul tău va genera venituri şi sponsorilor tăi, care sunt stimulati să te ajute pentru a câştiga mai mult. Compania îţi plăteşte veniturile în fiecare săptămână - 80% în numerar, 20% în Cupoane Carbon, pe care timp de patru săptămâni nu le poţi vinde, dar apoi pot fi vândute pe bursa de valori Carbon Coupon.
Bursa de valori Carbon Coupon este o platformă unică, privată, internă de tranzacţionare, care operează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Această platformă permite oamenilor să facă comerţ cu Cupoanele Carbon într-un sistem unic, amplificând angajamentul lor faţă de libertatea lor financiară.
Compania Botanoo desfăşoară şi activităţi de caritate, o parte din profiturile sale le oferă, prin Fundaţia MyC4, ca şi credite pentru sprijinirea antreprenorilor din Africa. Se oferă astfel posibilitatea deschiderii unor afaceri locale mici, aceasta este o şansă ca aceşti oameni să iasă din sărăcie.
Membrii noi aderaţi care în primele două luni vor realiza o cifră de afaceri de 25 000 € în cele două grupuri ale lor – fără investiţiile proprii şi ale membrilor familiilor lor - vor fi invitaţi la Blumau, satul verde din Austria, unde vor lua parte la un training de trei zile.
O altă provocare: în cazul în care, fără limită de timp, grupul cel mic ajunge la o cifră de afaceri de 400.000€, atunci poţi participa la o croazieră în Caraibe. Este posibil ca după acesta să te muţi pe insulele Caraibe.
Investitorii pot beneficia de profiturile fermelor verzi în care a investit Botanoo capital, într-o proporţie de 2-5% pe lună. Exista o conditie, aceea ca în patru luni de la achiţionarea pachetelor de CC să nu le vindem.
Se pune întrebarea cu privire la ceea ce poţi face apoi cu Certificatele de CC?
1. Poţi vinde imediat CC-urile pe platforma de tranzacţionare internă. Deci, poţi obţine beneficii imediat.
2. Poţi pastra CC la Botanoo o perioada mai lunga, in care ele se apreciaza şi le vindem atunci când avem nevoie de numerar, astfel putand realiza profituri suplimentare.
3. Poţi alege, de asemenea, să păstrezi acasă certificatele numerotate, ca apoi să le vinzi prin intermediul unui broker.
4. Poţi cheltui banii pe WebShopul Verde cumpărând produsele pe care oricum le-ai cumpăra.
Ideal este sa tinem Creditele Carbon la compania Botanoo o perioada cat mai lunga, pentru ca valoarea lor sa creasca, consecutiv cu activitatea de recomandare a investitiilor in CC altor persoane, ca o altă oportunitate pentru a câştiga bani.
DE CE ESTE BOTANOO CEA MAI BUNA ?
1. Are marketing de binar hibrid (sistem eficient de vânzare directă cu dezvoltarea rapidă a reţelei de vânzare).
2. Avem un produs care se comercializează la nivel mondial, nu doar unui segment de populaţie.
3. Nu se cheltuieşte din fonduri pentru reclamă, promovare, publicitate.
4. Cheltuieli reduse pentru închiriere spatii, plata utilităţi, salarii.
5. Nu sunt folosiţi brokeri care cer comisioane mari.
Cea mai mare parte a acestor bani economisiţi astfel, revin prin comisioane (motivare financiară) membrilor reţelei de vânzare.