Noutati Botanoo

CINE ESTE CC DENMARK SI CE REPREZINTĂ BOTANOO?

CC Denmark este o firmă daneză, înregistrată în temeiul legislaţiei daneze, ce activează în domeniul protectiei mediului, este susținută și recunoscută de guvernul danez. CC Denmark ApS (care activează ca Botanoo.com) are Numărul de înregistrare al firmei 28 33 57 18. Compania este, de asemenea, înregistrată pe Markit ca şi emitent şi vânzător a certificatelor de Credit Carbon.
CC Denmark se ocupă cu comercializarea creditelor de carbon, este înregistrată oficial și verificată strict de către ONU, ca urmare trebuie să respecte legile Comunității Europene, prevederile ONU și legile daneze. Este o companie deschisă și transparentă, o companie care are 20 de ani de experiență în investiții verzi și afaceri pe internet. Deține birouri în Danemarca, Spania, Ungaria și mai nou în Rusia.
Botanoo este marca rețelei CC Denmark Network al cărei scop este să devină cea mai mare platformă internatională de comerț a creditelor de carbon de pe piata voluntară.
Botanoo este o afacere cu caracter international, produsul în care investim are căutare în toata lumea.
Prin firma daneza CC Denmark noi putem cumpăra aceste credite de carbon la un preț mic si apoi le putem vinde cu un profit substantial.
CC Denmark Ap S nu are aprobare pentru comercializarea creditelor de carbon pe piata voluntara, fiindca pe aceasta piata nu se cere acest lucru. Pe piata obligatorie este necesar aceasta aprobare, iar pentru tranzactionarea carbon creditelor pe aceasta piata suntem afiliati firmei Avadon AS, care este o firma inregistrata pentru tranzactionarea cotelor de carbon pe aceasta piata (obligatorie) si are toate aprobarile necesare.
Pana la constituirea de catre proprietar a CC Denmark acesta a avut firma Keen AS, care exista si azi in Danemarca, principalul profil fiind sustinerea cluburilor sportive, prin atragerea investitorilor. Aceasta firma si-a inceput activitatea in adevar intr-o casuta (verde) de lemn "pentru aceasta casa ecologica firma si azi este mandra".
Actionarii acestei firme au inceput comertul cu credite de carbon si dupa ce aceasta noua ramura comerciala a luat amploare, a trebuit infiintata firma CC Denmark, care sta in spatele firmei Botanoo.
Ambele firme la inceputul lunii septembrie s-au mutat intr-un birou mai mare in orasul Aarhaus.
Proprietarul pagini de web Botanoo poate fi verificat de oricine, intradevar este firma Scandi Ltd., in spatele careia este tot Peter Alexander exact ca si la CC Denmark.
Compania Botanoo generază profit în patru moduri.
1. Investeşte în proiecte ecologice şi prin urmare are dreptul la restituirea de Credite de carbon, in acest fel, obţine CC la un pret foarte accesibil;
2. Face comerţ cu energie verde şi CC;
3. Lansează noi investiţii verzi;
4. Ţine în stare de funcţionare Magazinul propriu Web Verde.
Afacerea companiei este bine concepută, se extinde permanent, succesul ei este indiscutabil. Certificatele de CC sunt ca si aurul. Il achiziţionezi, il ţi o perioada si il revinzi cu beneficii.
Acest lucru se face fara intermediar financiar, cunoastem ce se intampla cu banii, pe tot parcursul procesului.
Dupa un an de activitate: 70.000 de parteneri in 50 de tari, 24.000.000 de euro platiti partenerilor, peste 40 de proiecte verzi prefinatate, 4.200.000 credite de carbon provenite din proiectele verzi.
Cum putem participa la această afacere și cum realizăm profit din comertul creditelor de carbon?
Până la data de 1 ianuarie 2011 persoanele fizice sau întreprinzătorii mici nu puteau să se implice în această afacere. Ca și persoană fizică prin anumite societăți de intermediere, în cazul de față prin compania Botanoo, putem investi un capital in sectorul verde. Aceasta este o formă de prefinanțare a creditelor de carbon. Pentru capitalul investit firma intermediară ne va atribui un număr de cupoane. Cuponul fiind un instrument de plată intern.
Sectorul verde realizează aceste credite de carbon care sunt achiziționate de către Botanoo la preț de producător și transmise mai departe către noi la un preț scăzut, sub cel al pieței.
Mai mult decât atât, poţi beneficia din profiturile fermelor verzi în care a investit Botanoo capital, într-o proporţie de 2-5% pe lună. Aşteptările firmei Botanoo faţă de tine constă ca în patru luni de la achiţionarea pachetelor să nu vânzi Cupoanele sau Creditele.
Compania Botanoo ne va pune la dispoziție cea mai mare platformă voluntară din lume care dă posibilitatea persoanelor fizice să comercializeze online credite de carbon. Această platformă va fi www.ourclimate.com
Afacerea Botanoo este un sprijin consistent pentru cei care vor sa se implice in promovarea aerului curat si a vietii pe Terra si doresc totodata sa-si imbunatateasca situatia financiara.
Exista două modalităti de venituri:
În cadrul afacerii Botanoo putem realiza venituri prin două modalități:
-Prin metoda prezentată anterior adică prin comerțul creditelor de carbon (ca simplu investitor) si
-Promovând afacerea cunoscuților noștri, serviciu prin care Botanoo ne va recompensa cu bonusuri semnificative pentru fiecare partener recomandat de noi care achizitionează un pachet de investiție.
Botanoo nu ne condiționează în nici un fel. Conform planului de compensare a lui Botanoo, pentru munca ta vei primi răsplata cea mai mare care există în prezent, printr-un sistem binar de plată.
Putem alege doar una dintre cele două modalități sau pe amândouă, depinde numai de noi.
Îţi dau şi un pont. Ca să reuşeşti este important să ai un sponsor cu care să poţi colabora bine, adică să simţi că poţi discuta cu el orice. La început vei face greşeli, nu vei înţelege unele detalii, aşa că sponsorul e cel care pentru început va face treabă în locul tău.
Vino şi tu în echipa noastră şi vei beneficia de ajutorul, colaborarea şi experienţa noastră. Spune-mi dacă vrei să colaborezi cu noi printr-un email la botano.ro@gmail.com, iar daca doresti vei primi mai multe prezentari cei m-ar scuti pe mine sa vorbesc o oră. După ce vezi informatiile discutăm detaliile şi tehnica desfăşurării activităţii. Secretul afacerii este sincronizarea.